LOADING

Type to search

Canon G3 X: senzor CMOS de 20.2MP, zoom optic de 25x și ISO de până la 12.800

dragosasaftei 5 years ago

Canon lansează cel mai performant super zoom din gamă, Power Shot G3 X. Camera compactă G3 X cu superzoom și un senzor CMOS iluminat posterior este ideală pentru pasionații de fotografie cât și pentru cei de video.

PowerShot G3 X beneficiază de un zoom versatil de 25x și un control manual de nivel DSLR. Această cameră este ideală pentru realizarea fotografiilor de natură sau cea sportivă deoarece zoom-ul vă permite să surprindeți toate detaliile.

Canon PowerShot G3 X (7)

Caracteristici principale – Canon G3 X

  • Senzor CMOS de tip 1.0, iluminat posterior, de 20,2 MP;
  • Obiectivul are deschiderea diafragmei de f/2.8-5.6;
  • Zoom-ul optic 25X;
  • Procesor DIGIC 6;
  • ISO de 125 la 12.800;
  • Capacitate rafală de 5,9 fps;
  • Ecran LCD de tip touch rabatabil de 3,2 inci (8cm);

PowerShot G3 X pe lângă caracteristicile uimitoare în materie de fotografie, poate filma la o rezoluție Full HD, beneficiind de un control manual asupra diafragmei și ISO alături de o frecvență variabilă a imaginii de la 24p până la 60p.

Camera beneficiază de înregistrări audio de o calitate excepțională datorită unei latitudini de expunere extinsă. Este prevăzută și cu mufe dedicate pentru microfon și căști, precum și o ieșire HDMI live pentru a putea vizualiza imaginea și pe un monitor extern în timpul filmării. Datorită sistemului inteligent IS și modului avansat Dynamic IS pe 5 axe, menținerea imaginii stabile în timpul filmării nu va mai fi o problemă.

Controlul camerei vine în ajutorul fiecărui utilizator, poate fi folosit pentru diferite funcții precum focalizarea; în același timp funcția Full Manual Control, fotografierea RAW și modul de expunere BULB.

Camera G3X este rezistentă la praf și stropi. Pentru o manevrabilitate asemănătoare ca a unui DSLR, hot shoe vă permite să atașați un ocular electronic de înaltă rezoluție sau unul dintre blitz-urile din gama Canon Speedlite.

Acest aparat foto beneficiază de nenumărate funcții privint conectivitatea precum: Wi-Fi alături de o nouă aplicație Camera Connect care vă permite să utilizați funcțiile-cheie ale camerei foto direct de pe dispozitivul mobil, inclusiv controlul manual. Funcția Dynamic NFC pentru situațiile în care doriți să faceți transferul de imagini către o stație Canon Connect sau chiar către dispozitivul mobil, iar funcția Image Sync vă permite să salvați toate fișierele în cloud.

Prețul noului Canon G3 X ar putea ajunge la aproximativ 4.000 de lei, urmând să fie disponibil la noi în țară de la mijlocul acestei veri.

Canon PowerShot G3 X (3)

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei