LOADING

Type to search

Canon și F64 în Top Social Brands 2013

dragosasaftei 8 years ago

Ne bucurăm să vedem ca brand-urile foto capătă din ce în ce mai mult teren în zona online din România. Într-un fel e și normal acest lucru. Sau cel puțin ar trebui să fie. Fiind brand-uri foto conținutul de bază este, bineînțeles, fotografia. Iar fotografia atrage. Fotografiile spun povești și stârnesc reacții. Iar prin fotografii reușite se pot face lucruri extrem de frumoase.

Ei bine, Revista Biz a anunțat astăzi Top Social Brands 2013, o statistică a brandurilor celor mai active și bine văzute în mediul online. Top Social Brands este la a cincea ediție, devenind oarecum un etalon în online-ul românesc. Haideți să aflăm întâi cum a fost realizat acest top.

„Inscrierile au fost deschise catre toate agentiile interactive, de PR si companiile interesate sa inscrie branduri in competitie. Brandurile din Top Social Brands 2012 au fost incluse in mod automat pe lista scurta pentru 2013.

In analiza activitatii brandurilor au fost luate in calcul toate tipurile de activitati ce pot fi derulate in promovarea in social media: blog de companie / blog de brand, campanii pe bloguri, pagina de Facebook, campanii pe Facebook, Facebook Ads, Aplicatii Facebook, Cont de Twitter, Campanii pe Twitter, Profil pe Wikipedia, cont Flickr, cont YouTube, cont Google+, cont Instagram, cont Pinterest, spoturi virale, site-uri de user-generated content, initiere sau sponsorizare a unor evenimente dedicate blogosferei sau mediilor sociale, activitati de customer care si de recrutare prin intermediul canalelor de social media actiuni de endorsare a campaniilor din social media pe TV sau alte medii traditionale.”

Astfel, anul acesta avem în top două branduri foto. Este vorba de F64 care ocupă locul al 11-lea și Canon care ocupă locul al 47-lea. Ambele sunt nou intrate în top! Felicitări! 🙂 Așteptă să vedem evoluția în anii viitori și noi branduri foto intrate în top! Pentru că se poate!

Haideți să vedem topul complet!

F64 și Canon în Top Social Brands 2013

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei