LOADING

Type to search

Canon Cashback revine: Ediția de iarnă – Reduceri la aparate foto, obiective și accesorii

dragosasaftei 4 years ago

Campania de reduceri Canon Cashback revine. Ediția de iarnă a început la finalul lunii noiembrie, din acest an (2016) și continuă până pe 31 ianuarie 2017. Mecanismul campaniei e același ca până acum: după ce cumperi produsul, înregistrezi dovada achiziției (factură sau bon fiscal) pe canon.ro/cashback, apoi revendici suma Cashback care va ajunge direct în contul tău. Sumele Casbhack ajung până la 1.350 de lei – la Canon 5DS și 5DSR.

Vrei să-ți faci un cadou sau plănuiești unul pentru cineva drag? Iată câteva recomandări, luate direct din lista produselor intrate în campanie:

  • Imprimanta foto Canon Selphy: printezi fotografii 10x15cm direct de pe telefon, aparatul foto, card SD, stick USB sau de pe laptop. Durează un minut să tipărești o fotografie, un set de cerneală + hârtie foto te ajunge pt. 108 imagini, iar tot procesul de înlocuire e foarte simplu, curat și rapid. Selphy vine cu o reducere de 65 de lei.
  • D-SLR-ul Entry-Level Canon 1300D, variantă foarte bună dacă vrei să începi cu un D-SLR. Vei primi 135 de lei înapoi.
  • Dacă vrei unul mai avansat, atunci Canon 750D va fi soluția. Îl vei cumpăra, practic, cu 270 de lei mai ieftin.
  • Tot 270 de lei vei primi înapoi și dacă vrie un aparat foto compact avansat. Mic și performant, Canon G3X e soluția perfectă pentru călătorii, excursii pe munte ori vacanțe.
  • În ce privește obiectivele, dacă tocmai ce ți-ai luat un D-SLR entry-level, ți-aș recomanda să arunci o privire pe următoarele: 55-200mm IS și 10-18mm IS. Primul e teleobiectiv, bun pentru fotografiat de la distanță, al doilea e ultra-wide, bun pt. spații mici ori peisaje. Ambele vin foarte bine în completarea lui 18-5mm.
  • De cauți un obiectiv pentru un D-SLR dintr-o gamă superioară, atunci e bine de știut că poți beneficia de reduceri de până la 900 de lei.

Aceasta este lista completă a produselor aflate în promoție:

Listă produse Canon Winter Cashback 2016

Nu uita, campania e disponibilă până la finalul lunii ianuarie. Păstrează dovada achiziției – factura sau bonul fiscal – ca să poți primi suma Cashback direct în contul tău. 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei