LOADING

Type to search

Câștigătorul acreditării foto la concertul Thirty Seconds to Mars

dragosasaftei 7 years ago

A trecut mai bine de o săptămână de când vă invitam să ne trimiteți fotografii de concert. Au trecut mai bine de câteva zile de când ați votat fotografiile favorite și le-ați ajutat să treacă mai departe, în etapa finală, care a fost jurizată de trei fotografi de concert:

20 de fotografii au trecut în finală. Vă felicităm pe toți pentru fotografiile înscrise și ne bucurăm mult că ați luat parte la acest concurs! A fost totodată și un experiment pentru o nouă idee de concurs foto. De fapt, pentru o nouă idee de premiu. Până acum n-am prea văzut să se ofere acreditări foto la concerte mari ca premii. Poate că-i un prim pas bun pe care l-am făcut și pe care-l vom mai repeta curând, la alte nume mari care vor concerta în România.

Dar acum haideți să vedem care este câștigătorul acreditării foto. În urma voturilor din partea juriului, fotografia câștigătoare este…

Votează fotografia înscrisă de Cristina Marin

Și este făcută de Cristina Marin. Felicitări, Cristina! 🙂 Te rugăm frumos să ne dai un mail la contact@blogdefotografie.ro cu datele tale pentru a putea intra în posesia acreditării.

Dacă doriți să ajungeți la concertul Thirty Seconds to Mars din București de pe 5 iulie, la Romexpo, vă invităm să achiziționați biletele folosind codul RAW507RO. Pașii sunt foarte simpli, iar cu acest cod puteți avea o reducere de circa 10%. Mai multe detalii despre cum puteți să-l utilizați găsiți aici.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei