LOADING

Type to search

Câștigătorii celor două cărți „Fotografia de portret” de Annabel Williams

dragosasaftei 6 years ago

Săptămâna trecută vă invitam să luați parte la un concurs și să ne spuneți care sunt principalele dificultăți pe care le întâmpinați când faceți fotografii de portret. Am primit din partea voastră aproape 60 de răspunsuri și vă mulțumim pentru implicare! Toate răspunsurile pot fi citite aici.

Premiul pentru acest concurs constă în două exemplare ale cărții „Fotografia de portret” scrisă de Annabel Williamși publicată la Editura Litera oferite de RockFM prin campania„Give a book forward”.

Și acum să vedem câștigătorii aleși prin tragere la sorți pe random.org. Priviți filmulețul. 🙂

Așadar cei doi câștigători ai cărților sunt Marius Nicolae Toader și Roland Raileanu. Felicitări!!! Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj pe adresa contact@blogdefotografie.ro cu adresa voastră și un număr de telefon ca să vă putem trimite cărțile. Mulțumim!

Și acum să vedem care sunt problemele pe care au spus cei doi câștigători că le întâlnesc atunci când fac fotografii de portret:

Marius Nicolae Toader: „La setarea camerei pe “prim plan” fotografiile au ieşit mişcate şi cu zgomot de imagine la rezoluţie ceva mai mică. Apoi am setat pe manual şi am utilizat un trepied. În încăperi, trebuie avut în vedere cum cade lumina pe subiect. Este nevoie de mai multe poziţii, foarte rar se obţine o fotografie de portret reuşită, gen reportaj-instantaneu, dintr-o singură declanşare!

Roland Raileanu: „Naturaletea subiectului si unghiul din care se face poza.

Vă felicităm încă o dată și vă mulțumim tuturor pentru participare! Vom reveni curând cu răspunsuri la unele dintre problemele de care ne-ați povestit. 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei