Adăugat pe 30 ianuarie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Câștigătorul concursului ”De unde îți iei doza de fotografie?”

afis-concurs
afis-concurs

În urmă cu o săptămână vă invitam la primul concurs de aici, de pe Blog de fotografie. Tot ce trebuia să faceți pentru a participa era să menționați într-un comentariu câteva site-uri de unde vă luați doza de fotografie. Condiția era ca acestea să fie din România.

Am fost tare bucuroși să vedem că într-o săptămână au fost peste 500 de persoane înscrise. Înseamnă mult pentru noi și ne încurajează la lucruri și mai frumoase pe viitor. Haideți să vedem cine este norocosul câștigător al premiului oferit de F64 Studio și Olympus.

Aparatul foto Olympus SZ-10 este câștigat de Narcis Ilcu*. Felicitări! Te rugăm să ne trimiți un mail pe adresa contact@blogdefotografie.ro cu datele tale pentru a intra în posesia premiului. Să trimiți mailul de pe adresa cu care ai lăsat comentariul pe pagina concursului.

Cam acesta a fost primul nostru concurs. Vă mulțumim vouă pentru participare și mulțumim tare mult partenerilor pentru susținere! Fiți aproape de noi că vor mai urma și alte surprize precum aceasta. :-)

*Câștigătorul a fost ales prin introducerea listei cu numele pe site-ul random.org și apoi amestecarea lor, urmând ca primul poziționat în noua listă să fie câștigătorul.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.