LOADING

Type to search

Câștigătorul locului gratuit la Photo Shooting Days

dragosasaftei 6 years ago

De fapt se pare că sunteți cu toții câștigători. Organizatorii Photo Shooting Days ne-au făcut o surpriză și oferă o reducere de 50% – 100 de lei fiecărei persoană care a justificat răspunsul la întrebarea adresată în articolul anterior. Avem astfel jumătate de preț (mai e nevoie să achitați doar 100 de lei) pentru fiecare participant și o reducere completă pentru câștigător.

Câștigătorul, ales prin random.org (puteți vedea aici filmul extragerii), este mikel, înscris fiind cu acest comentariu:

asteptarile mele de la un worshop sunt de a pleca d-acolo cu ceva nou invatat si incercat. si voi explica in continuare ce vreau sa spun.

eu sunt un fotograf amator. e un hobby. adeseori pentru a imi imbunatati cunostiintele in diverse tehnici fotografice apelez la diverse carti, bloguri, articole, filmulete de pe net. deci chestii teoretice. stau in fata calculatorului si le parcurg, incercand sa le inteleg cat mai bine si in detaliu. problema vine in momentul implementarii efective. oricat de bine inteleg ceva teoretic e destul de diferit in momentul in care incerc sa le pun in practica, cel putin pentru prima data. pentru ca sunt doar eu cu cunostiintele noi teoretice in minte, aparatul si incercarea de a le implementa. si primii pasi mi se pare necesar de a ii avea bine asezati. de aici poti improviza. dar nu vad improvizare fara a avea ceva fundatie solida de plecare.

un workshop ar trebui sa vina fix in ajutorul acestei probleme. cunostiintele noi, teoretice pe care le dobandesc in cadrul unei prime parti teoretice sa fie implementate practic cu cineva alturi, cu experienta. cineva care a facut acest lucru, care stie si poate sa ma ghideze in primele incercari. apoi e la latitudinea imaginatiei fiecaruia de a porni de aici si a dezvolta noile abilitati. dar pentru asezarea acelor prime caramizi in practica e nevoie de cineva alturi si asta ar fi pentru mine realul castig al unui workshop.

Felicitări! 🙂 Photo Shooting Days are loc în perioada 10-11 decembrie în București la Universitatea Româno-Americană. Pentru că mâine începe deja, vă rugăm să ne contactați fiecare dintre voi pe adresa contact@blogdefotografie.ro și să ne lăsați numele vostru și numărul de telefon pentru a fi contactați de organizatori!

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei