LOADING

Type to search

Cât de importantă poate fi participarea la cursuri foto

dragosasaftei 7 years ago

Viața este plină de provocări. Care mai de care mai grele și mai dificil de depășit. Toate însă au un rezultat, au o finalitate. Ce se întâmplă atunci? Învățăm. Chiar dacă reușim să depășim cu bine sau nu o provocare, reușim totuși să învățăm ceva. Învățăm din greșeli, învățăm din eșecuri, învățăm din experiență.

Ei bine, acesta este scopul provocărilor. De a ne determina și a ne motiva. Din aceeași categorie fac parte și cursurile și concursurile. Haideți să vorbim despre cursurile de fotografie. Ele ne aduc alături de alți fotografi, ne aduc în fața unor perosane cu mai multă experiență decât noi și reprezintă, în totalitate, o provocare.

Chiar dacă este un curs teoretic sau unul practic, spiritul competitiv, asemeni celui de la școală, facultate sau orice alt mediu de lucru, este evident, într-o mai mică sau mai mare măsură. Pe lângă suportul teoretic pe care ni-l oferă cursurile, câștigăm și o experiență pe care nu o putem prețui la început. Căreia nu îi acordăm importanță, dar care se dovedește a fi extrem de utilă în timp.

Cursurile costă. Workshop-urile la fel. Dar măcar o dată, atunci când este posibil, trebuie experimentate, în oricare dintre forme. E altceva când fotografiezi cu încă 20 de oameni și vezi fel și fel de rezultate cu care să compari fotografiile tale. E altceva când cineva are răbdare să îți explice. Dacă ești autodidact, s-ar putea să îți placă mai mult workshop-urile. Dar oricum se poate găsi o variantă.

Noi venim acum cu o recomandare. Dacă sunteți din Sibiu sau din împrejurimi sau pur și simplu puteți aunge acolo vă puteți înscrie la o campanie tare interesantă marca Blogal Initiative, campanie la care puteți câștiga un curs foto în valoare de 1400 de lei al școlii Image Art. Este prima campanie locală de acest fel. Și e una dedicată pasionaților de fotografie. Mai multe detalii puteți găsi pe Blogal Initiative Sibiu.

Luați parte la provocări. Vă vor ajuta să fiți mai buni în ceea ce faceți! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei