LOADING

Type to search

Câteva recomandări ale promoțiilor de Crăciun la F64

dragosasaftei 8 years ago

Moș Crăciun și-a plasat destul de bine spiridușii în acest an în România. Haideți să luăm, pentru început, promoțiile de Crăciun de la F64 pe care vi le recomandăm cu cea mai mare căldură. Veți găsi mai jos cinci dintre cele mai tentante oferte din sacul lui Moș Crăciun. De ce cinci? Pentru că așa vă va fi mai ușor să vă ghidați. Veți putea găsi lista întreagă la sfârșit, dar iată, până atunci, recomandările noastre.

Nikon D90

Nikon D90 redus cu 700 lei

Este unul dintre acele D-SLR-uri care chiar și după 4 ani de la lansare au încă un cuvânt de spus pe piața foto. Nikon D90 este un D-SLR potrivit atât pentru primii pași în fotografie, cât și pentru perioade ulterioare în care avansezi ca fotograf și pasionat de fotografie. D90-ul se mulează foarte bine cu nevoile unui fotograf foarte mult timp. Nu vă luați după numărul de megapixeli. Cei 12 megapixeli ai lui sunt suficienți încât să scoată calitatea de care aveți nevoie. Și să știți că se descurcă foarte bine și la sensibilități ISO ridicate. Și, ca un punct forte, are motor de focalizare încorporat. Și costă acum cât un D-SLR entry-level, adică 1.999 lei

Canon 1100D

Canon 1100D, cel mai accesibil D-SLR

La prețul de 1.499 lei, Canon 1100D devine astfel cel mai accesibil D-SLR de pe piața din România la ora actuală. A mai fost la un preț asemănător de Black Friday, iar oferta de acum nu poate decât să încurajeze faptul că este unul dintre modelele de succes ale acestui an. Aparatul vine cu un sensor de 12,2 megapixeli, cu posibilitatea de mărire a sensibilității ISO până la 6.400, sistem de focalizare în 9 puncte și alte specificații tehnice suficiente cât să acopere nevoile unui pasionat în domeniul fotografiei. Aparatul costă acum 1.499 lei.

Olympus E-PL5

Olympus E-PL5 mai ieftin cu 500 lei

Unul dintre cele mai recente aparate mirrorless lansate de Olympus, E-PL5, costă acum 3.299 leivenind alături de obiectivul de kit 14-42mm f/3.5-5.6. Aparatul are un senzor de 16 megapixeli, oferă posibilitatea de fotografiere cu sensibilități ISO până la 12.800, filmează full HD și are un sistem de focalizare în 35 de puncte. Display-ul aparatului este tactil, putând declanșa sau focaliza printr-o simplă atingere a ecranului. Puteți citi aici informații despre lansarea aparatului.

Nikon D600

Nikon D600 alături de SB-700 și o reducere de 19%

Nikon D600, modelul lansat în luna septembrie a acestui an, cel mai compact D-SLR full-frame de pe piață, vine acum într-o promoție alături de blițul SB-700, economisind în total 2000 de lei. Kit-ul costă acum 8.797 leiNoul model FX al brandului Nikon este unul care face parte din generația, denumită generic, de aur, alcătuită din D800 și D4. Toate cele trei beneficiază de un senzor, sistem de focalizare și sistem de procesare a imaginii extrem de performant, oferind rezultate bune în orice situații.

Samsung NX1000 + Galaxy Tab

Samsung NX1000 alături de Galaxy Tab

Este probabil oferta cea mai hightech din toată gama. Și zic asta pentru că are în cadrul aceluiaș pachet un aparat mirrorless cu un design extrem de futurist și specificații tehnice demne perioada în care ne aflăm, alături de o tabletă, Galaxy Tab 2 de 7 inchi. E un kit care îți permite să fotografiezi și să publici foarte rapid fotografiile. Cu ajutorul unui card wireless, spre exemplu, sau al unui cititor de carduri pentru tabletă, puteți transfera direct și rapid fotografiile și mai apoi să le publicați pe internet. Pachetul costă acum 2.399 lei.

Puteți vedea aici toate promoțiile de Crăciun! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei