LOADING

Type to search

Cea mai bună cameră foto e cea pe care o ai cu tine

dragosasaftei 7 years ago

Asta spunea fotograful Chase Jarvis în urmă cu ceva timp. Și s-a dovedit că are foarte, foarte mare dreptate. Ieri, Apple a publicat o nouă reclamă pentru iPhone, reclamă care pune accent pe camera foto a telefonului. Care este legătură între cele două informații?

iPhone-ul a devenit cel mai popular aparat foto din ultima perioadă. De ce? Motivele sunt evidente. Camera telefonului este extrem de bună și oferă rezultate bune în majoritatea situațiilor. E rapidă. Are acel al șaselea simț care știe parcă ce ai vrea să obții. Iar iPhone-ul e unul dintre cele mai populare telefoane, fiind folosit de un număr extrem de mare de persoane.

Și ajungem astfel la sintagma de început. Cea mai bună cameră foto e cea pe care o ai cu tine! Așa a ajuns iPhone-ul să fie unul dintre cele mai populare aparate foto din lume. Dacă nu chiar cel mai popular.

Spre exemplu, pe Flickr – scriam în acest articol, primele poziții ale celor mai populare aparate foto (cu care s-au realizat cele mai multe fotografii) se află trei iPhone-uri – 4S, 4 și 5. Ceea ce înseamnă enorm de mult. Semn că Apple s-a poziționat extrem de bine pe piața foto prin iPhone. Haideți să vedem și reclama de care vorbeam.

Dacă vă pasionează subiectul, vă mai invităm să citiți și alte articole despre cum influențează telefoanele mobile, în general, piața foto.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

4 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei