LOADING

Type to search

Cele mai bune 15 fotografii de pe Instagram din a doua zi de la Summer Well

dragosasaftei 7 years ago

În comparație cu prima zi în care s-au publicat peste 3.000 de fotografii pe Instagram pe hashtag-ul #SummerWell, în cea de-a doua zi a festivalului au fost publicat undeva în jurul a 1.700 de fotografii. E și normal, de altfel. În caz contrar s-ar fi repetat, probabil, multe din cadrele publicate în prima zi.

Puteți vedea aici fotografiile care ne-au plăcut cel mai mult din prima zi a festivalului. În continuare vă invităm să vedeți selecția noastră din cea de a doua zi. Parcă am văzut de această dată fotografii și mai frumoase decât primele. Cadre parcă mai gândite. Sau mai pline de atmosfera evenimentului.

În total pe durata celor două zile de festival au fost publicate pe Instagram aproape 5.000 de fotografii. Pe toate le puteți vedea aici. Este, probabil, unul dintre cele mai populare evenimente de la noi din țară pe Instagram. Și ăsta-i un semn bun. Comunitatea utilizatorilor crește constant în fiecare lună, iar oamenii care utilizează Instagram-ul creează din ce în ce mai mult conținut. Pe Instagramology găsiți mai multe statistici cu privire la numărul utilizatorilor de Instagram din România.

Iar acum să vedem fotografiile! 🙂

Fotografia de mai sus este realizată de cristiursea.


Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

3 Comments

  1. Cristi 12 August 2014

    Mulțumesc pentru menționare! 😀

    Reply
    1. Dragoș Asaftei 12 August 2014

      Felicitări pentru fotografie! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei