LOADING

Type to search

Cele mai bune 15 fotografii de pe Instagram din prima zi de la Summer Well

dragosasaftei 7 years ago

Sau cele care ne-au plăcut cel mai mult. În acest weekend (9-10 august) are loc unul dintre cel mai așteptate evenimente ale verii, Festivalul Summer Well. Ediția de anul acesta a strâns mai bine de 10 nume mari internaționale, printre care Placebo, John Newman, Miles Kane și Bastille.

Trecând la partea cu Instagram-ul, observăm cum față de anul trecut comunitatea utilizatorilor rețelei sociale bazate pe fotografii a crescut semnificativ. Doar în prima zi a festivalului s-au încărcat peste 3.000 de fotografii. Le puteți vedea pe toate adunate aici.

Acesta a fost motivul pentru care ne-am decis să facem o selecție cu fotografiile de pe Instagram care ne-au plăcut cel mai mult. Vom reveni și mâine cu o astfel de selecție. Iată fotografiile noastre favorite publicate pe Instagram în prima zi de la Summer Well. Deși multă lume s-a concentrat doar pe fotografierea a ce se întâmplă pe scenă, am găsit și câteva cadre foarte reușite realizate și în alte locuri. Să le vedem.

Fotografia pe care o vedeți mai sus a fost realizată de georgiaprisada.
Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei