LOADING

Type to search

Cele mai bune promoții foto de Paște

dragosasaftei 8 years ago

De astăzi într-o săptămână vine sărbătoarea Învierii Domnului, motiv pentru care promoțiile din magazine au început să fie din ce în ce mai evidente. Fiind o ocazie bună de a face cadouri și a VĂ face cadouri (e frumos să faci cadouri altora, dar și ție să îți faci cadouri e la fel de frumos), ne-am hotărât să vă prezentăm câteva dintre cele mai tentante oferte din magazinele foto. Ne-am axat de această dată pe două dintre cele mai mari magazine foto din România, F64 și PhotosetupSă începem! Achiziționați cu cap și spor și… cu multă lumină bună! 🙂

E important de știut că la Photosetup aveți o reducere de 10% la prima comandă online (atât timp cât produsul nu face parte din vreo promoție) și, tot la prima comandă, primiți în această perioadă și Membership Value, statut care vă va aduce reduceri la următoarele comenzi. 🙂

Canon 1100D + 18-55 IS + Geantă la doar 1.399 de lei

Este cel mai ieftin kit D-SLR pe care îl puteți găsi în acest moment pe piață. Aveți un discount total de 20% față de prețul inițial în această perioadă. Canon 1100D este un D-SLR entry-level cu un senzor de 12.2 megapixeli, procesor de imagine pe 14 biți, sensibilitate ISO cuprinsă între 100 și 6.400 și mod de filmare Full HD. Oferta este extrem de tentantă, motiv pentru care v-o recomandăm cu mare drag. Puteți achiziționa pachetul de la F64 sau Photosetup la prețul de 1.399 de lei!

Promoții foto de Paște - Canon 1100D

Nikon D3100 + Sigma 18-50mm + Geantă Kata + Card la 1.799 de lei

Unul dintre cele mai bine vândute D-SLR-uri Nikon, D3100, vine acum alături de obiectivul Sigma 18-50mm f/2.8-4.5, geantă foto Kata și card SD de 8GB într-un pachet excelent pentru început. Nikon D3100 are un senzor de 14.2 megapixeli, sistem de focalizare în 11 puncte, sensibilitate ISO cuprinsă între 100 și 12.800 și posibilitatea de filmare Full HD. Kit-ul costă 1.799 de lei și poate fi achiziționat de la Photosetup.

Promoții foto de Paște - Nikon D3100

Reduceri la achiziționarea noilor D-SLR-uri Canon

Recent, Canon a lansat două noi modele, 100D (cel mai mic D-SLR din lumeși 700D. Astfel, intrând pe pagina reducerilor Canon de la F64 veți putea găsi câteva pachete extrem de atractive alcătuite din noile D-SLR-uri alături de câteva accesorii extrem de utile. Tot acolo veți găsi câteva promoții tentante ale obiectivelor Canon și accesoriilor aceluiași brand. Fani Canon, aveți de unde alege! 🙂

Promoții foto de Paște - Canon

Nikon D7000 + 50mm f/1.8 AF-S la 3.999 de lei

Este probabil cea mai bună promoție în care s-a aflat body-ul Nikon D7000 până acum. Unul dintre cele mai de succes D-SLR-uri Nikon, D7000, vine acum într-o promoție alături de obiectivul Nikkor AF-S 50mm f/1.8, costând în total doar 3.999 de lei. Nikon D7000 are un senzor DX de 16 megapixeli, procesor de imagine pe 14 biți, sensibilitate ISO cuprinsă între 100 și 6.400 și un sistem de focalizare în 39 de puncte. E un aparat excelent, iar alături de 50mm f/1.8 formează o pereche demnă de luat în considerare. Puteți achiziționa pachetul de la F64 sau Photosetup (primiți și o geantă Kata cadou).

Promoții foto de Paște - Nikon D7000

Fuji Finepix S2800 + card de 4GB la doar 398 de lei

Fuji Finepix S2800, un aparat foto bridge cu un senzor de 14 megapixeli, zoom de 18x și posibilitatea de filmare Full HD, vine acum la un preț redus cu aproape jumătate. Astfel, Fuji Finepix S2800 vine alături de cardul SD de 4GB și costă doar 398 de lei, devenind o alternativă demnă de luat în considerare pentru un cadou adus de iepuraș. Puteți achiziționa aparatul de la F64🙂

Promoții foto de Paște - Fuji

20% reducere la sling-urile Manfrotto Agile

Tot în această perioadă aveți o reducere de 20% la achiziționarea oricărui sling din gama Manfrotto Agile. Sling-urile din această gamă sunt perfecte dacă doriți ceva elegant care să se potrivească stilului urban, dacă doriți să luați cu voi un D-SLR alături de două obiective și accesorii. Puteți găsi la Photosetup sling-urile aflate în această ofertă.

Promoții foto de Paște - Genți Manfrotto

20% reducere la filtrele de polarizare Schneider

Tot la Photosetup, tot cu ocazia sărbătorilor pascale, puteți achiziționa orice filtru de polarizare Schneider la un preț cu 20% mai ieftin. Filtrele Schneider sunt renumite pentru calitatea lor optică, motiv pentru care vi le recomandăm cu mare căldură. Un filtru de polarizare poate fi util în multe situații, așa că acum e un moment oportun pentru a achiziționa filtrul potrivit. Puteți găsi la Photosetup filtrele aflate în promoție.

Promoții foto de Paște - Filtre de polarizare

Reduceri consistente la gama Nikon 1

Puteți achiziționa acum unul dintre aparatele foto mirrorless Nikon – 1 V1, 1 V2, 1 J1 sau 1 J2 – la un preț foarte avantajos. Reducerile pornesc de la 200 de lei, ajungând chiar și la 700 de lei pentru unele modele. La F64 găsiți toate aparatele foto mirrorless Nikon aflate în promoție.

Promoții foto de Paște - Nikon 1

Alte promoții pe care vi le recomandăm

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei