Adăugat pe 6 iunie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Cititorii Blog de fotografie când erau mici

Tu cum arătai când erai mic?
Tu cum arătai când erai mic?

Vă spuneam pe 1 iunie de concursul Tu cum arătai când erai mic?, concurs prin intermediul căruia vă invitam să ne trimiteți fotografii cu voi de când erați mici, mici, oricât de mici. Am strâns astfel o colecție de fotografii cu voi de când erați mici, acumulând circa 25 de portrete foarte tinere, ca să le zicem așa.

Unul dintre ele va câștiga cartea Hit Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitură cu autograf, două CD-uri cu hit-urile artiștilor din carte și un tricou KissFM. Dar vom vedea care e portretul norocos duminică, 9 iunie, la ora 13:00, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți în continuare! :-)

Haideți să vedem toate fotografiile și să ne amintim încă o dată cu drag de clipele în care eram mici. Și apoi să ne uităm la cum arătăm acum. Repede a mai trecut timpul, nu? Bun, deci așa arătau o parte din cititorii Blog de fotografii când erau mici. Ne bucurăm că ați ales să împărtășiți astfel de momente cu noi. :-) Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.