Adăugat pe 7 iunie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Concurs: Cele mai bune fotografii ale cititorilor – Câștigătorii

Cele mai bune fotografii ale cititorilor
Cele mai bune fotografii ale cititorilor

Greu ne-a mai fost să alegem cele 5 fotografii pe care să le premiem cu un print de calitate de la ChromatoneAm văzut voturile voastre, am realizat un clasament separat al nostru și apoi am încercat să îl îmbinăm în speranța că se vor mai tria din fotografiile de pe primul loc. Nicio șansă, aveam la un moment dat cel puțin 10 fotografii pe care le-am fi văzut pe aceeași poziție.

Ne pare rău că nu vă putem premia pe toți, ne-am fi dorit asta, dar dacă ne urmăriți în continuare avem pregătite câteva surprize interesante, spunem noi, surprize de pe urma cărora va avea de câștigat fiecare dintre voi. Și acum haideți să vedem cele mai bune fotografii ale cititorilor!

Andrei Iagaru

Votează fotografia înscrisă de Andrei Iagaru în concurs!

Cristina Ciornei

Votează fotografia înscrisă de Cristina Ciornei în concurs!

Iosub Amos

Votează fotografia înscrisă de Iosub Amos în concurs!

Alina Rusu

Votează fotografia înscrisă de Rusu Alina în concurs!

Ovidiu Ocnaru

Votează fotografia înscrisă de Ovidiu Ocnaru în concurs!

Felicitări câștigătorilor! :-) Așteptăm să ne trimiteți pe contact@blogdefotografie.ro fotografia pe care o doriți printată la rezoluție mare și adresa voastră pentru a ști unde să o trimitem! Ne bucurăm că ați fost alături de noi și în acest concurs!Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.