Adăugat pe 21 ianuarie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Concurs: De unde îți iei doza de fotografie

afis-concurs
afis-concurs

Pam pam. Vă invităm la primul concurs de aici, de pe Blog de Fotografie. Ne apropiem de o lună de când am pornit pe pașii noștri și am găsit acest moment drept un prilej potrivit pentru a vă invita să participați la un concurs simpatic care se lasă cu un premiu și mai simpatic oferit de F64 Studio și OlympusHaideți să luăm pe rând fiecare etapă.

Ce trebuie să faceți

Lăsați un comentariu la acest articol în care să spuneți de pe ce site-uri vă luați informații din domeniul fotografiei. Și prin informații ne referim la tot ce ține de lumea fotografiei: fotografii propriu-zise, fotoreportaje, știri, noutăți, lansări, evenimente și așa mai departe. Ne dorim însă că site-ul (poate fi blog, site propriu-zis, forum, comunitate etc.) să fie din România. Așteptăm între una și trei recomandări din partea fiecărui participant înscris. :)*

Perioada de desfășurare

Vă puteți înscrie la concurs până lunea viitoare inclusiv (adică de azi într-o săptămână).  Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și va fi anunțat miercuri, pe 30 ianuarie în cadrul unui articol aici.

Și premiul este…

Un aparat foto Olympus SZ-10 oferit de F64 și Olympus.Ce știe premiul oferit? Are zoom optic de 18x, un senzor de 14 megapixeli, filmează HD, procesor de imagine TruePic III și stabilizator optic de imagine. Adică aparatul potrivit cu care veți putea pune în aplicare cam tot ce vă prezentăm aici. :)

Mult succes!

*Regulamentul concursului este disponibil aici.

Olympus SZ-10Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.