LOADING

Type to search

Fotografiază fericirea și câștigă până la 1.000E în concursul Komunomo

dragosasaftei 4 years ago

UPDATE: Din cauza încercărilor de fraudare – s-au creat sute de conturi false – Komunomo a ales să creeze un juriu din care voi face parte, împreună cu Cristina Țintă (F64) și Tiberiu Minzu.

Cred ca tuturor ne place sa vedem oameni fericiti, cu zambetul pe buze, atat in realitate, cat si in fotografie. La asta s-au gandit si cei de la Komunomo atunci cand au decis sa demareze concursul “Foto-fericire”, in parteneriat cu F64. Evenimentul se desfasoara in perioada 29 martie – 12 aprilie. Pentru a participa, trebuie sa urci o fotografie care sa se incadreze in tema oameni fericiti! Nu uita: fiecare participant poate sa inscrie o singura imagine in concurs! “Foto-fericire” se adreseaza tuturor fotografilor, indiferent de nivelul de experienta sau de echipamentul foto folosit.

In ceea ce priveste alegerea castigatorilor, aceasta se va face prin vot. Persoanele care vad fotografiile participante pot exprima emotii, pentru a-si alege favoritele. Imaginile care inregistreaza cel mai mare numar de emotii pana pe 12 aprilie, ora 23:59, sunt declarate castigatoare.

Sa nu uitam premiile, care nu sunt deloc de neglijat:

  • Locul I: Voucher F64 in valoare de 1000 €;
  • Locul II: Voucher F64 in valoare de 700 €;
  • Locul III: Voucher F64 in valoare de 300 €;

Concursul se desfasoara in totalitate pe platforma Komunomo. Pentru regulamentul complet si pentru a participa, intră aici.

Inchei prin a spune cateva cuvinte despre organizator. Komunomo este o platforma online dezvoltata in Romania, care isi propune sa ii ajute pe utilizatorii sai sa ajunga rapid la informatii relevante. Astfel, platforma a fost construita in jurul ideii de comunitati – o solutie pentru ca oamenii cu pasiuni comune sa poata intra in contact si sa poata face schimb de impresii si cunostinte. Pe Komunomo exista deja o comunitate dedicata fotografiei. Te invit sa o explorezi!

Sa ai inspiratie la realizarea fotografiei si succes la concurs!

[button link=”https://www.komunomo.com/contests/photo” variation=”red” color=”red”]Înscrie-te în concurs![/button]

 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei