LOADING

Type to search

Peisaje de vis, concurs de fotografie în cadrul proiectului Simeze pe roți

dragosasaftei 6 years ago

Vă povesteam în decembrie de proiectul cultural Simeze pe roți, proiect în cadrul căruia suntem parteneri media și pe care îl susținem cu mare drag. În cadrul proiectului se desfășoară lunar câte un concurs de fotografie prin intermediul căruia puteți câștiga diverse produse foto și expunere pe monitoarele din autobuzele RATB. Ce înseamnă asta? Fotografiile voastre (alături de numele vostru, bineînțeles) vor rula pe monitoarele din autobuze putând fi văzute zilnic de aproape un milion de persoane care circulă cu transportul în comun.

Dar pentru asta trebuie să te înscrii la concurs. Tema acestei luni este fotografia de natură.

Concurs foto: Peisaje de vis – Tema lunii ianuarie

Fotografia de natură, desi poate părea ușoară la o primă vedere, implică mai mult decat a merge într-un loc frumos și a apasa pe buton. Da, de cele mai multe ori natura îți oferă tot timpul ceva și nu îți cere înapoi decât un pic de respect. Da, subiectele bune se pot găsi peste tot, lumina vine și ea mai devreme sau mai târziu, compoziția se poate exersa, dar conexiunea cu locul respectiv și descoperirea spiritului său sunt un pas mai greu de făcut.

Tare frumos mai descriu organizatorii fotografia de natură. Iată cum te poți înscrie la concurs:

E o procedură atipică față de concursurile obișnuite, dar merită cu siguranță. Bănuiesc că e o senzație aparte să ai fotografiile rulate prin autobuze și să le poată vedea foarte, foarte mulți oamenii. Dar acesta nu e singurul premiu.

Photosetup este sponsorul principal al acestei ediții oferind câștigătorilor următoarele premii:

  • O geantă foto Kata KT A34U și membership cu discount-uri permanente.

Concursul va fi jurizat de fotografii Andrei Baciu, Dorin Bofan, Dan Dinu și de un membru al echipei Photosetup. Mult succes! 🙂

Concurs de fotografie: Peisaje de vis

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei