LOADING

Type to search

Concursul Național de Fotografie Fotochimica

dragosasaftei 7 years ago

Fotografia te poate surprinde mereu în moduri tare frumoase și poate chiar deloc obișnuite. Prin fotografie poți spune povesteai oricui. Oricărei ființe, oricărui lucru. Ba chiar și a faptelor. Depinde însă de tine cum spui această poveste, cum o încadrezi într-o singură imagine și cât de mult transmite ea încă de la prima privire.

V-ați fi gândit că și chimia poate fi promovată prin fotografie? Nu-i chiar primul gând pe care-l ai când vorbești de fotografie, asta-i sigur. Dar vine drept o provocare ce te scoate din banal, din obișnuit, și te îndeamnă să încerci altceva. Și uneori zău că-s tare bine venite astfel de provocări.

Vorim aici de Concursul Național de Fotografie Fotochimica. Prin acest concurs se urmărește promovarea chimiei prin fotografie, punând accent pe prezența acesteia în toate domeniile, de la artă, industrie, medicină și până la cel mai bun chimist, natura. Așadar ați și ghicit tema concursului.

Până acum ni s-a spus că sunt peste 170 de înscrieri valide, fapt care nu poate decât să ne bucure, mai ales că e un concurs cu o tematică aparte, nu chiar la îndemâna oricui și care provoacă la creativitate. Abia așteptăm să vedem fotografiile înscrise!

Partea frumoasă e că înscrierile s-au prelungit până duminică, 3 noiembrie. Așadar, dacă aveți o astfel de fotografie nu ezitați să o trimiteți sau, de ce nu, să realizați una până atunci că timp e suficient. Trebuie doar voință. Detalii mai multe despre participare găsiți pe pagina oficială Fotochimica

Concursul național de fotografie - Fotochimica

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei