LOADING

Type to search

Înscrie-te la Fotogeografica până pe 20 martie: Peisaj natural și wildlife

dragosasaftei 5 years ago

Fotogeografica, unul dintre cele mai importante concursuri foto de la noi din țară, ajunge în acest an la cea de-a 19-a ediție. Este o adevărată provocare să reușești să organizezi un eveniment de asemenea anvergură și să reușești asta în fiecare an.

Temele la care vă puteți înscrie fotografii în acest an sunt: peisaj natural și wildife. Puteți înscrie maxim trei fotografii la fiecare categorie, iar termenul limită până când puteți face asta este 20 martie. Fotografiile trebuie să aibă o dimensiune de minim 3500px pe latura mare și să fie diferite de cele pe care le-ați înscris la edițiile anterioare, dacă este cazul. De asemenea trebuie să aveți între 14 și 35 de ani, concursul venind ca o posibilă rampă de lansare pentru câștigători.

Câștigătorii vor fi anunțați până pe 20 aprilie, jurizarea realizându-se de Cristian Lascu, Petrișor Iordan, Alex Axon, Silviu Matei (câștigător în 2010) și Alin Popescu (câștigător al ediției din 2006). Vor fi premiați câte trei fotografi pentru fiecare temă, câștigând locuri în tabere studențești, workshop-uri foto în arii protejate și tururi precum Romanian Student Tour.

Totuși, putem privi concursul mai degrabă ca un test pentru fiecare dintre noi. Ca o provocare. Cum ne alegem cele 3 sau 6 fotografii cu care ne înscriem. Cât de bune sunt. Unde mai avem de muncit. Iar rezultatele sunt cât se poate de veridice. Fotografia cu care a câștigat Alin Popescu în 2006 la Fotogeografica i-a adus câteva luni mai târziu și un premiu de la Microsoft. Alegerile au „cam” coincis.

Așa că nu uitați de deadline! 20 martie, câte 3 fotografii pe temă, maxim 6 fotografii în total! Mai multe detalii găsiți pe fotogeografica.ro. Baftă!

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei