LOADING

Type to search

Concurs: Trimite-ne fotografiile tale cu spiritul naționalei!

dragosasaftei 8 years ago

Mai este un an până la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, competiție în cadrul căreia concurează și țara noastră. Peste câteva zile, chiar, are loc primul meci din preliminariile campionatului. E vorba de meciul România – Ungaria care are loc vineri, pe 6 septembrie. Ei bine, noi vrem să vă trimitem la meci pentru că va fi, cu siguranță, unul care va trezi spiritul național în fiecare dintre noi!

Vom realiza acest lucru cu ajutorul City Insurancesponsorul oficial al echipei României. City Insurance susține cu mândrie spiritul naționalei, motiv pentru care vă invităm la un concurs exact cu această temă. Ideea concursului e tare simplă.

Trimite-ne fotografiile tale cu spiritul naționalei

Trimite-ne începând de acum până pe 5 septembrie, ora 12:00 fotografiile tale care ilustrează spiritul naționalei. Ne poți trimite un cadru cu suporteri din timpul unui meci, spre exemplu, sau unul cu echipamentul României surprins pe un junior care joacă fotbal. Nu există nicio limitare atât timp cât fotografia transmite spiritul naționalei, acea tresărire care va fi în noi în momentul meciurilor.

Ne poți trimite maxim 3 fotografii la o rezoluție de aproximativ 1000px pe latura mare. Așteptăm fotografiile voastre pe adresa contact@blogdefotografie.ro (apoi lăsați un comentariu în care să precizați faptul că v-ați înscris). 

Câştigătorul celor două bilete (să știți că-s locuri tare bune – categoria I, sector 331) la meciul România – Ungaria (vineri, ora 21:00) va fi anunţat joi, 5 septembrie, la ora 20:00 şi va fi desemnat de juriul format din echipa noastră şi cea a City Insurance. 🙂

Noi vă ținem pumnii și așteptăm cu mare interes fotografiile tale! Haide și susține cu noi spiritul naționalei! Și pregătește-te! Pentru că dacă vei câștiga biletele și vei face multe fotografii le vei putea înscrie apoi în competiția desfășurată pe pagina de Facebook City Insurance unde vei putea câștiga premii și mai mari! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

17 Comments

  1. George 5 September 2013

    M-am inscris!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei