LOADING

Type to search

Cristian Vasile, fotograf dintr-un București Optimist

dragosasaftei 7 years ago

Știți fotografia cu luminile de Crăciun din București? Fotografia pe care cu siguranță ați văzut-o dacă aveți cont pe Facebook. A fost una dintre fotografiile cu cel mai mare impact în mediul online din România din anul 2012. Ei bine, fotograful care a realizat-o este cel al cărui portofoliu vi-l vom prezenta în continuare.

Este vorba despre Cristian Vasile, un fotograf care transmite enorm de multă energie și stare prin fotografiile sale. Cele zece fotografii pe care le avem pentru ilustrarea portofoliului său nu pot decât să contureze afirmația de dinainte. Veți vedea că fotografiile sunt dintr-o gamă largă de categorii, de la portrete la peisaje și apoi la stradă.

Probabil că asta îl face pe el să fie un fotograf aparte. Și toate, dar toate, transmit ceva și fac parte din categoria acelor fotografii pe care ai mai vrea să le vezi odată. Și încă o dată. Și tot așa. Vă invităm să vedeți toate fotografiile și să-l urmăriți pe Cristi pe contului lui de Facebook.

Pe unele dintre fotografiile de mai jos le puteți vedea și pe pagina proiectului București Optimist, proiect inițiat de același fotograf și întreținut în permanență cu fotografii expresive.


Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

6 Comments

 1. Povesti Vieneze 21 January 2013

  mie mi-e foarte greu sa vad Bucurestiul asa, insa recunosc ca in fotografiile astea ii descopar o alta fateta. un Bucuresti cu adevarat optimis, populat de oameni frumosi, deschisi si zambitori. ma bucur sa vad ca menirea fotografului e sa scoata in relief frumusetea!

  Reply
 2. Abbys 31 May 2013

  Superb!!!!!!! Cred ca de aici trebuie sa incepem promovarea Romaniei !!!! Acestia sunt oamenii care pot face o promovare a imaginii noastre, a locurilor minunate din aceasta tara, a traditiilor extraordinare, a istoriei deosebite si nu in ultimul rand al oamenilor !!!! Cred ca ar trebui ca dumneavoastra domnule Dragos impreuna cu acesti minunati fotografi pe care ni-i prezentati (unul fiind domnul Cristian Vasile), impreuna cu comunitatea din acest blog sa incepem un album foto cu ”Romania altfel”. Sa aducem in fata tuturor frumusetile locurilor natale, obiective turistice, absolut tot ce ne reprezinta pe noi romanii !!!! Ce spuneti, sunteti de acord???? Stiu ca poate nu suntem singurii care am face lucrul acesta, dar cu siguranta am fi singurii care am face un proiect cu ”mii de ochi” si cu tot atatea viziuni asupra Romaniei. Astept pareri legate de acest subiect. Domnule Cristian Vasile sunt un fan al artei dumneavoastra iar faptul ca-ti avut succes nu este o intamplare!!!!!! Felicitari si astept pareri legat de propunerea mea. Cu deosebit respect Abbys.

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 31 May 2013

   Albume sunt, la fel și pagini de Facebook dedicate acestui scop. Noi vrem să adunăm pe pagina portofoliilor fotografii români care merită toată aprecierea! Și promitem să facem o treabă cât mai bună!

 3. Abbys 1 June 2013

  Se pare ca reusiti !!!! Nu pot decat sa-mi incant ochii cu ceeace vad si sa realizez cat de mult mai am de invatat si in acelasi timp sa ma bucur ca am de la cine invata si cu cine impartasi pasiunea pentru fotografie.

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 1 June 2013

   Ne bucurăm să auzim asta! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei