Adăugat pe 23 septembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Surprinde #CulorileToamnei în fotografii și publică-le pe Mediafax

#CulorileToamnei - Mediafax ZOOM
#CulorileToamnei - Mediafax ZOOM

povesteam în urmă cu ceva timp de Mediafax ZOOM, o secțiune dedicată fotoreportajelor din țara noastră realizate la fel și fel de evenimente de actualitate sau în anumite contexte speciale. Fotoreportajele sunt realizate de fotografi care au un mare talent de a povesti prin fotografii. Veți vedea despre ce vorbesc atunci când priviți unul dintre fotoreportaje.

Partea frumoasă e că secțiunea își deschide porțile și pentru fotografii care fie nu sunt acreditați la vreo agenție de presă, fie sunt pur și simplu amatori sau entuziaști sau nu au abordat fotografia documentară până acum. :-)

Surprinde #CulorileToamnei în fotografii

Procedura e simplă. Fă o fotografie în tema culorilor toamnei. Surprinde un peisaj cu un colorit superb, o frunză uscată care stă să cadă sau un portret aparte. Apoi urcă fotografia pe contul tău de Facebook, adăugând la descriere tag-urile #mediafaxzoom și #culoriletoamnei. 

Poți face asta până pe 3 octombrie. Fotografiile încărcate trebuie să fie de minim 1500px pe latura mare și să fie, bineînțeles, ale tale. Apoi vor fi alese cele mai bune și publicate într-o galerie specială Mediafax ZOOM.

E o provocare extrem de interesantă pe care ar treubi să o luaţi în considerare! :-) Noi venim cu câteva sugestii! Mai multe detalii găsiți aiciÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.