LOADING

Type to search

Surprinde #CulorileToamnei în fotografii și publică-le pe Mediafax

dragosasaftei 7 years ago

povesteam în urmă cu ceva timp de Mediafax ZOOM, o secțiune dedicată fotoreportajelor din țara noastră realizate la fel și fel de evenimente de actualitate sau în anumite contexte speciale. Fotoreportajele sunt realizate de fotografi care au un mare talent de a povesti prin fotografii. Veți vedea despre ce vorbesc atunci când priviți unul dintre fotoreportaje.

Partea frumoasă e că secțiunea își deschide porțile și pentru fotografii care fie nu sunt acreditați la vreo agenție de presă, fie sunt pur și simplu amatori sau entuziaști sau nu au abordat fotografia documentară până acum. 🙂

Surprinde #CulorileToamnei în fotografii

Procedura e simplă. Fă o fotografie în tema culorilor toamnei. Surprinde un peisaj cu un colorit superb, o frunză uscată care stă să cadă sau un portret aparte. Apoi urcă fotografia pe contul tău de Facebook, adăugând la descriere tag-urile #mediafaxzoom și #culoriletoamnei. 

Poți face asta până pe 3 octombrie. Fotografiile încărcate trebuie să fie de minim 1500px pe latura mare și să fie, bineînțeles, ale tale. Apoi vor fi alese cele mai bune și publicate într-o galerie specială Mediafax ZOOM.

E o provocare extrem de interesantă pe care ar treubi să o luaţi în considerare! 🙂 Noi venim cu câteva sugestii! Mai multe detalii găsiți aici

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei