LOADING

Type to search

Curs în trei pași pentru fotografia de concert

dragosasaftei 7 years ago

Cei patru fotografi responsabili de Uncle Jeb Studio vă invită la un curs de fotografie de concert structurat pe trei părți. Va fi întâi o parte teoretică, apoi va urma proba practică de fotografie de concert, totul încheindu-se cu un seminar în care se vor discuta rezultatele obținute în proba anterioară.

Pentru a afla întâi care vor fi lectorii, haideți să-i cunoaștem pe doi dintre membri echipei, cei doi care vor ține acest prim curs! 🙂

Alex Chelba este fotograf, videograf și redactor la Rock Event, fotograf oficial pentru Amphitrion, Project Events și EMAGIC. În trecut a avut colaborări cu Metalfan, RockStage, SoFresh, InfoMusic, Kiss FM, Best Music, Rock FM, și a lucrat 4 ani la F64. Portofoliul său, care include atât fotografie de concert, cât și de studio, se găsește pe alexchelba.ro.

Cristina Petrescu a fost timp de 6 ani fotograf de eveniment și redactor șef al site-ului Metropotam. Colaborează acum cu Mixtopia pe partea de fotografie de concert, cronică de eveniment și pictorial, iar din 2012 lucrează la studioul de fotografie Uncle Jeb Studio. A mai colaborat pentru pictoriale cu revistele Miresici și Art of Living. Portofoliul de fotografie de concert se găsește la s4h.ro/concertphotos.

Prețul cursului este de 300 de lei, fiind achitat în două tranșe. Vă puteți înscrie până pe 25 iunie, iar mai multe detalii găsiți pe blogul Uncle Jeb Studio. Suntem convinși că va fi o experiență interesantă, motiv pentru care vă recomandăm cu mare căldură cursul! 🙂

Curs de fotografie de concert

 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

4 Comments

 1. alxandra 19 June 2013

  hei, in ce oras se tine cursu?? poate n-am eu spirit de observatie dar nu vad 😀 merci anticipat!

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 19 June 2013

   Bună! 🙂 Cursul se ține în București!

 2. psaico 20 June 2013

  Daca ma invata sa fac poze la fel ca cea folosita in afis…mai bine nu.

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 20 June 2013

   Fotografia din afiș e generică. Uite-te pe portofoliile celor două fotografi, au cadre superbe trase la concerte! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei