LOADING

Type to search

Cursuri foto online Photolife: Inițiere în fotografie & Oamenii în fotografie

dragosasaftei 5 years ago

Îți place fotografia și vrei să faci primii pași? Ești mai avansat și vrei să înveți despre portret? Nimic mai simplu. PhotoLife îți aduce exact ce ai nevoie, două cursuri de fotografie online și trei traineri la dispoziția ta.

Începutul anului aduce două noi serii de cursuri foto online marca Photolife. Primul dintre ele, cel de Inițiere în fotografie, începe de pe 20 ianuarie împreună cu Dan Dinu. Cursul online este adresat fotografilor începători sau mai avansați deopotrivă, care nu au posibilitatea să urmeze un curs fizic, oferindu-le oportunitatea să își desfășoare activitatea oricum și oricând au timp, indiferent de zona în care se află sau de țară. Suportul de curs se poate descărca, iar asimilarea informațiilor se face fără a mai necesita o conexiune la Internet. Aceasta este necesară numai pentru încărcarea temei și pentru discuțiile cu îndrumătorul cursului sau cu ceilalți colegi. Fiecare curs, deși se desfășoară exclusiv online, are un caracter interactiv, cu multe discuții și exemple practice.

Pe lângă un suport de curs complet, cu multe informații, studii de caz și sfaturi practice, din care să puteți asimila partea teoretică, vă așteptăm și la rezolvarea unor teme, unde prin comentarii și sugestii privitoare la acestea, să asimilați și o parte practică. De asemenea o să putem avea diverse discuții și o să puteți primi răspuns la orice întrebare vă frământă. Acest modul de curs online vă este util mai ales când timpul nu vă permite să fiți în fiecare seară la ședințe clasice și vă dă libertatea să lucrați oricând și cum doriți. Întregul curs este în așa fel structurat încât să puteți beneficia oricând de întregul ajutor și suport Photolife. Taxa de înscriere la curs este de 400 de lei. Detalii mai multe găsiți pe photolife.ro.

Cel de-al doilea curs, Oamenii în fotografie, susținut de Luiza Boldeanu și Tatiana Volontir, începe de pe 3 februarie.Oamenii sunt un subiect la îndemâna oricui, însă a face fotografii bune cu aceștia nu este tocmai ușor. Vă invităm să descoperiți un curs susținut de Luiza și Tatiana, ce vă va vorbi nu numai despre tehnică și compozitie, ci și despre emoție, stare sufletească și empatie, pentru că de cele mai multe ori fotografiem subiectele în care ne regăsim. Acest curs o să vă facă să priviți fotografia de portret cu alți ochi, unii care vor ști cum și la ce să privească.

Taxa de înscrier la acest curs este de 450 de lei. Mai multe detalii găsiți aici.

Curs foto online Oamenii in fotografie cu Tatiana Volontir si Luiza Boldeanu

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei