LOADING

Type to search

Descoperă Cetățile Medievale într-o tură foto cu PhotoLife

dragosasaftei 5 years ago
Istoria medievală a Transilvaniei are multe povești, iar o mare parte dintre acestea se împletesc în jurul cetăților medievale și a bisericilor fortificate. Vă invităm să descoperiți alături de Dan Dinu o zonă mai puțin cunoscută și mai puțin bătută de fotografi. CincșorCincuDealu Frumos sau Hosman, sunt sate mai puțin umblate, însă nu mai puțin frumoase, iar pe lista noastră de subiecte se află și Cetatea Făgărașului, poate cea mai inedită fortăreață din România, dar și Sibiul, unde o să ne pierdem prin multitudinea de detalii arhitecturale interesante.
Gazdă la acest workshop ne este Casa de Oaspeți Cincșor, un loc minunat cu o arhitectură excepțională, ce constituie un subiect în sine pentru fotografi. Pentru ca totul să fie perfect, mesele vor fi adevărate opere de artă preparate cu pricepere de Chef Adrian. Așadar, suntem într-un mediu mai mult decât creativ pentru a realiza imagini frumoase și pentru a petrece timp de calitate în compania altor pasionați de fotografie.
CETĂȚI MEDIEVALE – 16-19 februarie 2017 – Cincșor
Durată: 4 zile
Cost: 1150 lei (include cazarea, masa și instruirea de la workshop după cum sunt specificate pe site)
Mai multe informații și înscrierea pe http://photolife.ro/ro/detalii/234/Cetati-medievale-feb-2017.
Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei