LOADING

Type to search

Expoziție foto: România prin ochii a 17 tineri din diverse colțuri ale lumii

dragosasaftei 7 years ago

Dacă întrebi strănii despre România îți vor spune probabil câteva nume celebre: Hagi, Comăneci și, bineînțeles, Dracula. Mulți străini au auzit însă doar despre numele din urmă și identifică România cu povestea lui Dracula. Nimic rău în asta. Identificarea cu Dracula aduce anual mulți turiși în Transilvania, spre exemplu. Dar România e mai mult de-atât.

Și asta vor să arate membrii organizației studențești AIESEC prin proiectul pe care l-au inițiat: Discover Romania beyond Dracula. Bun nume, bună idee și frumos pus totul în practică, așa cum veți vedea în continuare.

Discover Romania beyond Dracula

Un astfel de proiect ar trebui dus totuși la nivel național și dezvoltat alături sau de Ministerul Turismului. Ar putea fi o excelentă campanie de promovare a României și ar scoate în evidență în fața turiștilor străini și alte valori pe care le are țara noastră.

Dar să revenim la proiectul AIESEC. Ce-au făcut ei? Au invitat 17 tineri din diverse colțuri ale lumii și i-au dus în câteva locuri frumoase din România. Sarcina pe care au avut-o tinerii era de a fotografia obiectivele turistice sau locurile pe care le văd.

Și așa a luat naștere expoziția la care organizatorii vă invită cu drag. Sunteți invitați pe 21 august, începând cu ora 12, la Biblioteca Metropolitană din București unde va avea loc vernisajul expoziției de care v-am povestit. La eveniment vor fi prezenți și 16 din cei 17 tineri străini implicați în proiect.

Să vedem între timp două dintre fotografiile realizate de invitații străini! Felicitări pentru idee studenților din AIESEC! 🙂

Discover Romania beyond Dracula

Discover Romania beyond Dracula

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei