LOADING

Type to search

Ți-e #DorDeRomânia? Atunci ar trebui să urmărești hashtag-ul pe Instagram

dragosasaftei 8 years ago

În urmă cu câteva luni Brad Florescu a început proiectul #DorDeRomânia alături de Samsung România. Împreună i-au invitat pe instagrammeri să publice sub hashtag-ul #DorDeRomânia fotografii frumoase cu țara noastră, fotografii care să-ți facă dor să revii atunci când ești plecat. Totul s-a desfășurat sub forma unui concurs, iar la sfârșit a fost premiată cu un Samsung Galaxy K Zoom cea mai bună fotografie. Aceasta este fotografia și aparține Mădălinei Drăgoi.

Pe durata concursului au fost înscrise peste 2.700 de fotografii frumoase din România. 2.700. Și alte fotografii se încarcă în continuare sub același hashtag. Și asta pentru că te atrage, îți transmite ceva încă de la început și știi la ce să te aștepți. Îți satisface nevoia de a vedea lucruri frumoase și de a începe să crezi în ele.

Ieri am primit șase cărți poștale cu unele dintre cele mai frumoase fotografii încărcate. Le puteți vedea în imaginea de mai jos. Cartea poștală cu marea e scrisă deja, dar celelalte cinci nu. Dacă vreți să ajungă la voi e suficient să-mi trimiteți pe contact@blogdefotografie.ro adresa unde vreți să o trimit. Sau dacă vreți să faceți o surpriză cuiva din străinătate e suficient să-mi scrieți pe mail. 🙂

Update: imaginea nr. 1 (stânga sus) a plecat în București!

#DorDeRomânia

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei