LOADING

Type to search

Dragoș Stoica, fotograf al extremelor

dragosasaftei 8 years ago

Pe Dragoș Stoica îl știți probabil de pe Facebook. Și din fotografiile de la evenimente. Și din fotografiile de sport. Și din fotografiile de natură. Și așa mai departe. Dragoș excelează în multe genuri fotografice și aduce deseori perspective noi asupra fiecăruia dintre ele.

De ce îl numim fotograf al extremelor? La Dragoș fotografierea cu teleobiectiv înseamnă obținerea de fotografii foarte reușite la 600mm. Cu f/4. Timpul de expunere este ori foarte lung și aduce rezultate minunate, ori foarte scurt și, de asemenea, îngheață subiectul în momentul său cel mai expresiv.

Gama dinamică e gamă dinamică. Extinsă. Iar fotografiatul RAW e regula cea mai respectată. Toate, conduse de talentul lui Dragoș, aduc rezultate extrem de interesante, rezultate pe care le puteți vedea urmărindu-l pe Facebook. În continuare, iată câteva fotografii din portofoliul său.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

6 Comments

 1. Emanuel Drăgușin 6 February 2013

  Dragos, ne ofera in primul rand imagini minunate, o bucurie imensa pentru privire si suflet. Pe langa asta insa, un aspect foarte important, el ne da si detaliile tehnice legate de realizarea acestor imagini deosebite. Eu l-am cunoscut in vara anului trecut, la Alba Iulia. Ii doresc mult succes in ceea ce face.

  Reply
 2. cecile 6 February 2013

  il putem contacta in vreun fel pe Dragos? Imi plac enorm fotografiile lui.

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 6 February 2013

   Aceasta este adresa lui de mail: stoicadragossd@yahoo.com . 🙂

  2. Dragos Stoica 8 February 2013

   Pe facebook, pe mail 🙂

 3. Abbys 24 April 2013

  Foarte interesante imaginile surprinse iti dau impresia ca te afli in lumea povestilor!!!!! Impactul emotinal este profund si cred ca aceasta este valoarea a ceea ce ati surprins.Privind imaginile dumneavoastra imi dau seama de micimea acelora surprinse de mine.Felicitari !!!! Cu deosebit respect Abbys.

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei