LOADING

Type to search

E-Book gratuit: Cum fotografiezi un airshow, scris de Radu Grozescu

dragosasaftei 4 years ago

Mai sunt câteva zile până la renumitul Bucharest International Air Show, care începe pe 30 iulie, dis-de-dimineață, pe Aeroportul Băneasa din București. Intrarea este liberă și sigur va fi o super oportunitate pentru fotografii excepție, mai ales că spectacolul se desfășoară pe durata întregii zile, culminând cu apusul pe durata căruia vor fi și câteva momente cu mult foc și fum.

Fotograful Radu Grozescu a pregătit astfel un e-book care se poate descărca gratuit: Cum fotografiezi un airshow. Ghidul cuprinde atât sfaturi tehnice, cât și câteva ponturi despre cum să reziști o zi întreagă în soare, să obții cele mai bune rezultate și să fii sigur că nu ratezi niciun moment.

E-Book-ul Cum să fotografiezi un airshow scris de Radu Grozescu poate fi descărcat gratuit de aici.

Descarca gratuit ebook-ul despre cum fotografiezi un airshow scris de Radu Grozescu 1 Descarca gratuit ebook-ul despre cum fotografiezi un airshow scris de Radu Grozescu 3 Descarca gratuit ebook-ul despre cum fotografiezi un airshow scris de Radu Grozescu 2

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei