LOADING

Type to search

Epson L1800: Imprimantă foto A3+ cu sistem integrat de recipiente cu cerneală

dragosasaftei 6 years ago

Epson L1800 este prima imprimantă foto care printează A3+ și care are un sistem integrat de recipiente cu cerneală. Ce înseamnă asta? Înseamnă în primul rând că poți imprima fotografii la o calitate bună, dar cu costuri foarte mici. Înseamnă că ai un control permanent al recipientelor cu cerneală și că înlocuirea lor este extrem de simplă și rapidă. Înseamnă că poți tipări până la 1.500 de fotografii color (diverse dimensiuni, nu doar A3+) sau 4.700 de documente color cu o singură încărcare.

Asta face imprimanta Epson L1800 care a fost lansată ieri, pe 8 iulie, în România, la F64. În timpul evenimentului de lansare imprimanta ne-a fost prezentată de fotograful Alin Popescu care a testat-o preț de câteva zile și a reușit să-și facă o idee cu privire la aceasta. A testat imprimanta, a testat o gamă variată de tipuri de hârtie foto Epson, iar la întrebarea despre hârtia lui preferată în urma încercărilor, ne-a spus să preferă o hârtie semi-gloss pentru peisaje și cadre pline de culoare și o hârtie mată pentru portrete, atunci când trebuie redate tonurile fine ale feței. 

Noua imprimantă Epson L1800 este disponibilă în magazine din această lună la prețul de aproximativ 3.000 de lei. L1800 este fratele mai mare al lui L800, care a atras un număr mari de vânzări, așa cum spune chiar Alina Silvestru, Channel Marketing Coordinator pentru România și Bulgaria la Epson Europe:

Epson L1800 a venit ca un răspuns la nevoile clienților de a-și ține costurile sub control și a tipări fotografii și documente la costuri reduse. Noul model vine pe succesul imprimantei L800, care a înregistrat în cei 2 ani de la momentul lansării un volum de peste 1.400 de unități vândute. Suntem convinși că și L1800 va fi foarte apreciat, mai ales că vorbim de o imprimantă care se întreține și se folosește ușor și care ne va ajuta să ne păstrăm și în perioada următoare poziția de lider de piață pe segmentul imprimantelor foto.

Și acum să vedem specificațiile tehnice ale imprimantei:

 • Recipient de cerneală integrat, de capacitate foarte mare;
 • Tehnologie Micro Piezo;
 • Cerneală foto Epson originală;
 • Imprimantă rapidă A3+ foto cu 6 culori;
 • Sunt incluse şase recipiente de cerneală Epson originală, de câte 70 ml fiecare;
 • Tipăriţi până la 1.500 fotografii;
 • Garanţie – 1 an sau 30.000 pagini;
 • Instalare fără probleme şi imprimare fiabilă;
 • Tipăriţi fotografii A3 în aproximativ 191 secunde;
 • Viteze de imprimare de până la 15 ppm atât pentru alb-negru, cât şi pentru color;
 • Tehnologia de alimentare rapidă cu cerneală simplifică reumplerea recipientelor;

L800-le ne-a plăcut tare mult. Ea a fost imprimanta care ne-a ajutat să punem fotografiile voastre pe peretele nostru, așa cum puteți vedea aici. Abia așteptăm să testăm și noul model! 🙂

Epson L1800

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei