LOADING

Type to search

Expoziția foto a taberei foto din Austria

dragosasaftei 7 years ago

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, ediția a treia, denumită generic Komandament, a fost unul dintre cele mai reușite evenimente din domeniul fotografiei din ultima perioadă. De ce spunem asta? Totul a durat 10 zile, au fost implicați 16 bloggeri, s-au realizat mii de kilometri, mii de fotografii, iar, per total, a fost o experiență minunată care s-a transpus în toate articolele și fotografiile publicate. Puteți vedea pe blogul reFresh o listă cu toate articolele scrise.

Acum vine o altă parte a taberei. La fel de frumoasă. Este vorba despre expoziția care se anunță a fi tare interesantă. Va avea loc pe 12 februarie, ora 18:00, la Grand Hotel Continental, în foaierul de la etajul al patrulea. Vor expune 16 bloggeri. Veți vedea fotografii. Veți vedea povești, cu siguranță! Dacă aveți timp și sunteți în zonă vă sfătuim să mergeți! Va fi o expoziție pe măsura întregului eveniment! 🙂

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, ediția a treia, a fost un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Hotel KehlbachwirtDomeniile Vînju MareHotel Continental Forum OradeaOpel, Neola și Anagrama.

Expoziție - Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

  1. Costin 1 February 2013

    Multumesc pentru mentiune!

    Reply
    1. Dragoș Asaftei 1 February 2013

      Felicitări pentru întreaga listă creată! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei