LOADING

Type to search

Expoziția Maschere di Venezia de Simion Buia ajunge la Brașov

dragosasaftei 8 years ago

Maschere di Venezia este unul dintre cele mai reușite proiecte foto pe care le-am văzut, iar totul se datorează măiestriei fotografului Simion Buia de a scoate în evidență delicatețea și de a transforma totul într-un concept fine art.

Am încercat să surprind ceea ce individualizează masca, nu ceea ce uniformizează. Pentru mine, masca revelează, nu ascunde și de aceea merg an de an pentru a surprinde noi motive și a le include în colecția mea.”, completează Simion motivând faptul că an de an face aceeași călătorie pentru a-și continua proiectul și a-l reîmprospăta în permanență.

Astfel, în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2013, la Terroris, Boutique du Vin de pe strada Diaconu Coresi din Brașov puteți vedea vedea expusă întreaga colecție cu fotografii ale măștilor venețiene. Sunt fotografiile care vă vor încânta privirea și vă vor reda frumusețea, delicatețea și povestea fiecărei măști în parte.

Iar dacă vă place foarte mult o anumită fotografie o puteți și achiziționa în forma în care a fost expusă. Pentru asta va trebui să luați parte la evenimentul de pe 28 noiembrie, fiind necesară o rezervare la adresa de mail raluca@brandingpentrufotografi.ro. 🙂

Dacă sunteți în Brașov sau aveți drum pe acolo să vizitați expoziția! Veți evada pentru câteva minute din propriile gânduri.

Expoziție Simion Buia - Maschere di Venezia

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei