LOADING

Type to search

F64 celebrează Ziua Fotografiei: 7 workshop-uri și 140 de participanți

dragosasaftei 7 years ago

Astăzi, pe 19 august, este Ziua Fotografiei. Se împlinesc 175 de ani de când a luat naștere termenul de „fotografie”. Denumirea a fost dată în 1839 de Sir John Herschel, însă primul instantaneu a fost realizat în 1826, cu 13 ani mai devreme de Joseph Nicéphore Niépce.

În acest an F64 celebrează Ziua Fotografie într-un mod aparte. Până ieri au fost invitați pasionații de fotografie să publice pe Facebook cadrele lor utilizând hashatg-ul #175cuF64, urmând ca 140 dintre ei să fie selecționați pentru participarea la workshop-urile de astăzi.

Mai exact la cele 7 workshop-uri care vor avea loc azi începând cu ora 18:30. În cadrul fiecărui workshop vor participa 20 de pasionați, cumulând totalul de 140. Va fi una dintre cele mai mari, dacă nu cea mai mare, întâlnire fotografică în această formulă de la noi din țară.

Cei 7 fotografi care vor susține workshop-urile sunt: Andreea Retinschi, Mirela Momanu, Mihai Ștețcu, Vlad Eftenie, Aurel Rapa, George Nicolae și Andrei Bîrsan. Fiecare dintre ei vor aborda genuri fotografice diferite, participanții având ocazia să vadă cum lucrează fiecare dintre cei 7 fotografi, să le adreseze întrebări și, foarte important, să cunoască alți pasionați de fotografie.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe blogul F64. Așteptăm să vedem fotografiile de making of după cele 7 workshop-uri. Este, cu siguranță, un eveniment de mare amploare! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei