LOADING

Type to search

Facebook a introdus fotografiile în comentarii

dragosasaftei 7 years ago

Se pare că Facebook pune din ce în ce mai mult accent pe fotografii în ultimul timp. Ce-i drept este o rețea socială vizuală care are la bază fotografii. Zilnic se încarcă pe Facebook peste 300 de milioane de fotografii. Zilnic. Iar acest număr este într-o continuă creștere. Noul news feed al rețelei va pune și mai mult accent pe fotografii. Veți vedea asta.

Făcându-se încet, încet trecerea la noua variantă, Facebook mai vine cu o noutăate. În această seară (n.r. 19 iunie 2013) a introdus posibilitatea de a lăsa fotografii în comentarii. Procedura e simplă. În câmpul pentru comentarii apare în partea dreaptă simbolul unui aparat foto. Dând click pe el se va deschide o fereastră prin care veți putea alege ce fotografia să încărcați.

E interesant acest nou feature. Poți răspunde unei fotografii cu o fotografie, spre exemplu. Poți veni cu o îmbunătățire a ei, o corectare, o precizare sau orice alt indiciu vizual. Suntem curioși să vedem cum va prinde această nouă opțiune a rețelei. Uitați, cam așa funcționează adăugarea fotografiilor în comentarii. 🙂

Facebook introduce fotografiile în comentarii

Facebook introduce fotografiile în comentarii

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei