LOADING

Type to search

Fiind membrul nostru ai 20% la workshop-urile Academiei de Fotografie

dragosasaftei 8 years ago

Academia de Fotografie este un concept curând lansat de fotograful Simion Buiaconcept care aduce în față posibilitatea de a lua parte la o serie de workshop-uri tematice susținute de lectori cu multă experiență în spate și care au deschiderea necesară de a ne împărtăși tuturor poveștile lor. Pe lângă partea de workshop-uri, Academia de Fotografie vine și cu o serie de articole utile din domeniu, acestea fiind completate cu recenzii de cărți (cam greu găsești recenzii de cărți de fotografie la noi în țară) și interviuri bazate pe proiecte demne de urmat.

Noi vrem să vă anunțăm astăzi începerea unei colaborări cu Academia de Fotografie! Vom prezenta constant fiecare workshop care va urma, indicându-vi-le totodată pe cele mai potrivite pentru voi în funcție de fel și fel de situații.

Partea interesantă este că venim cu o surpriză… 🙂

Ai 20% reducere la workshop-uri dacă ești membrul nostru

Ideea e simplă. Fiind membrul nostru* ai o reducere de 20% la înscrierea la oricare dintre workshop-urile Academiei de Fotografie. Poate fi unul, pot fi două, pot fi mai multe. Ai 20% reducere la fiecare workshop. Sperăm să vă încânte ideea! 🙂 Noi garantăm pentru calitatea workshop-urilor, motiv pentru care, așa cum ziceam, le vom prezenta pe fiecare dintre ele în detaliu!

Iar colaborarea nu se va rezuma doar aici! Vă pregătim mai multe surprize interesante pe parcursul perioadei care urmează!

*Condițiile pentru obținerea reducerii: Trebuie să fii înregistrat pe Blog de Fotografie. Un cont îți poți face aici. Apoi trebuie să trimiți un mail pe adresa contact@academiadefotografie.ro în care să precizezi că ești membru Blog de Fotografie, urmând ca ulterior să beneficiezi de reducerea de 20% din prețul final al workshop-ului la care dorești să te înregistrezi.
Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

3 Comments

  1. D-Petre 12 June 2013

    Buna treaba.

    Reply
    1. Dragoș Asaftei 12 June 2013

      Mulțumim! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei