LOADING

Type to search

Filtre B+W reduse cu 30% la Photosetup

dragosasaftei 7 years ago

Filtrele reprezintă cu siguranță unele dintre cele mai importante accesorii (despre filtrele foto), motiv pentru care e foarte important ca acestea să prezinte și o calitate ridicată. Filtrele cu o calitate mai puțin bună pot afecta semnificativ calitatea imaginii – apar aberații cromatice, distorsiuni, aspect neclar și așa mai departe. Și, până la urma, diferența dintre un filtru normal și unul de calitate nu e atât de mare, mai ales acum.

De ce zic acum? Până pe 22 ianuarie puteți achiziționa de la Photosetup filtrele Schneider B+W cu o reducere de 30%. O reducere semnificativă, credem noi. Dând click pe imaginea de mai jos veți putea vedea toate produsele aflate în această promoție.

Promoție filtre Schneider B+W

Despre Photosetup

Iată o scurtă relatare despre prima vizită în magazinul Photosetup. 🙂

„Am ajuns la sediul Photosetup. Până acum cunoșteam ce înseamnă Photosetup doar prin intermediul site-ului (magazinului on-line lansat anul trecut) și celor câteva mailuri schimbate pentru achiziționarea anumitor produse. Acum însă, am avut ocazia sa descopăr ca au show-room frumos și bogat in marfă, vreo 3 depozite din care distribuie produse produse foto catre alte magazine foto de la noi și nu în ultimul rand, sa descopăr niște oameni prietenoși si profesioniști în tot ce fac.

De exemplu, am discutat despre grija fata de clienti cu directorul de marketing, Valeria Galea, care imi povestea de programul de bonificatii acordat acestora. Știati ca la prima comandă online se acorda o reducere de 10%(sigur, exista niste conditii de utilizare mentionate pe site)?

De asemenea, despre statutul Memebership Card Discount acordat clientilor, sau punctele bonus acordate la fiecare cumparatura on-line si transformate in discount la cele ulterioare, sunt bonificatii care conteaza foarte mult pentru clienti. Bun, să revin la ce vă ziceam la inceput. Mi-a plăcut mult ce am vazut in show-room si că am reușit să testez ce am vrut și, apoi, când mă uitam așa, în mare, la restul accesoriilor, mi-am dat seama cât de mult contează să te poată ajuta o persoană competenta, cu experientă.

Photosetup este o marca inregistrata a firmei Simus Tarding, reprezentand in România produsele Manfrotto, Kata, National Geographic, Gitzo, B+W, Sigma și multe alte branduri de accesorii pe care le puteți găsi pe site-ul lor.”

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei