Adăugat pe 21 august 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Focus pe Carte cu Editura Herald

Focus pe Carte - Editura Herald
Focus pe Carte - Editura Herald

În perioada 1 august – 1 noiembrie, Editura Herald încurajează publicul larg să vină în librărie, răsplătește profesionalismul librarilor şi facilitează accesul tuturor la cultura scrisă, motivând prin concursuri, premii şi reduceri atractive, o conectare cât mai strânsă între cititor, librar şi librărie.

,,Focus pe Carte!” este sloganul ediţiei 2013 a campaniei TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE!, iniţiată de Editura Herald în 2009 şi dezvoltată, an de an, în parteneriat cu peste 90 de librării din toată ţara. Anul acesta, în obiectiv sunt cărţile care ne inspiră să creăm expoziţii personale de amintiri.

Campania invită cititorii să intre în librărie, să consulte pliantul editurii şi să descopere cele mai noi titluri. Publicul beneficiază şi de 40 de titluri marcate cu o reducere de 20%, însă, cumpărând orice carte de la Editura Herald cititorii participă la tombola din acest an care le poate aduce premii constând în aparate foto, rucsacuri foto, cursuri de fotografie destinate atât aparatelor DSLR, cât şi mirrorless, oferite de F64, ateliere culturale marca Fundaţia Calea Victoriei, vouchere cadou şi premii de fidelitate constând în pachete de cărţi Herald.

Concurs de fotografie – Focus pe Carte

Prin intermediul noii campanii sunteți invitați și la un concurs de fotografie cu aceeași temă. Trebuie să trimiteți cel puțin o fotografie care să aibă ca subiect cartea și lectura și veți putea câștiga aparate foto sau accesul la diverse cursuri și workshop-uri dedicate.

Fotografiile din concurs vor fi jurizate de fotografii Mircea Struțeanu, Costin Boerescu, Alexandru Anghel, Bogdan Cosmin și Gelu Coltan. Mai multe detalii despre concursul foto găsiți aici.

Focus pe Carte - Editura HeraldÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.