LOADING

Type to search

Fotoexpediție în Munții Trascăului

dragosasaftei 7 years ago

 Vă spuneam în urmă cu o săptămână despre o ieșire foto prin București la orele apusului. Din ce am văzut în fotografiile de după eveniment ne-am dat seama că v-ați simțit tare bine cei care ați participat, motiv pentru care ne-am hotărât să vă povestim și despre următorul eveniment organizat tot de Travel with a Smile.

#Fotoexpediția

Fotoexpediția vine drept o provocare pentru cei ce veți participa. Suntem convinși că fotografia de peșteră nu e tocmai genul pe care l-ați încercat de foarte multe ori. Sau poate niciodată. În cadrul acestei tabere tocmai fotografia de peșteră este subiectul.

Se va merge în peșterea Huda lui Papara, o peșteră de 5.200 de metri lungime, se vor face fotografii și se vor încerca setup-uri care mai de care mai interesante.

Fotoexpediția în Munții Transcăului

Așadar, în perioada 17-20 octombrie 2013, are loc Tabăra #FotoExpediția care va cuprinde un traseu inedit prin Munții Trascăului. Ce se va întâmpla în cele patru zile? Va avea loc un workshop de fotografie de peșteră, așa cum spuneam, o vizită pentru fotografie în peșterea Huda lui Papara, o zi de drumeție în munții Apuseni, tură foto la cascada Vînătările Ponorului, fotografie documentară cu viața la țară și vizitarea Cetății Colțești la apus.

E un program care oferă un uriaș potențial fotografic! 🙂 Totodată, datorită faptului că Nikon se află printre parteneri, vei putea testa aparatură foto pe care nu o întâlnești chiar în fiecare zi.

Prețul nu este unul deloc mare pentru cele patru zile. Dacă vă înscrieți până pe 11 septembrie vă costă 799 de lei. Dacă o faceți după prețul se mărește în primă săptămână la 899 de lei, iar în următoarea ajunge la valoarea sa întreagă de 1.000 de lei. Este posibilă și plata în două rate.

Este cu siguranță un eveniment foto interesant de la care vă veți întoarce cu multe fotografii frumoase și experiențe pe care să le povestiți mai departe. 🙂 Fotografii precum următoarele veți putea realiza și voi!

Vă puteți înscrie pe site-ul oficial Fotoexpediția

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei