Adăugat pe 13 martie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Fotogenica, întâlnirea fotografilor cu profesioniștii

fotogenica
fotogenica

Așa este prezentat evenimentul care se află anul acesta la cea de a IV-a ediție. Începând în vara anului 2009, Fotogenica a atras un număr mare de participanți, de fotografi entuziași, de fotografi amatori, de oameni care iubesc fotografia, având ca scop aducerea lor la un loc cu fotografii deja consacrați în domeniu. Un lucru util, de altfel. Te ajută enorm de mult să vezi cum privesc lucrurile fotografii cu o experiență uriașă în spate.

Ediția de anul acesta este sprijinită de Canon Româniaparticipanții putând să testeze în cadrul evenimentului produsele Canon, vor putea lua parte la workshop-uri bazate pe acestea și chiar să le câștige în cadrul concursului foto organizat. Iată despre ce premii este vorba:

Totodată, evenimentul vă va aduce față în față cu fotografi renumiți din România, precum Dinu Lazăr, Toma Bonciu, Francis Vaida, Cătălin Păduraru, Bogdan Botofei, Mircea Bădutz şi Simion Buia. Fotogenica este, cu siguranță, un eveniment de la care se pot învăța enorm de multe lucruri. Plus că oferă noi șanse și deschiderea unor noi orizonturi prin simpla participare.

În ceea ce privește workshop-urile, acestea vor avea o tematică tare interesantă. Vor fi workshop-uri de fotografie subacvatică, de glamour&beauty, astrofotgrafie,body shapes, fotografie nocturnă, fotografie de natură și o sesiune foto dedicată surprinderii răsăritului la Șirnea. Dacă aveți timp și ocazia participați la eveniment. :-) [table color=”red”]

Unde Când Cum mă înscriu la Fotogenica
Complex Wolf, Bran 07-09.06.2013 Te poți înscrie aici unde sunt disponibile și detaliile legate de preț.

[/table]Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.