LOADING

Type to search

Fotografia săpătmânii pe Comunitate foto

dragosasaftei 6 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Nicolai Cîrciumaru (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Red. Dacă vă uitați în lista cu fotografiile săptămânii veți vedea că Nicolai a mai deținut recent un astfel de titlu cu un cadru similar, intitulat Yellow.

Și de această dată, ca și atunci, fundalul fotografiei a fost inițial negru, urmând ca din postprocesare să fie „umplut” cu textura pe care o vedem în varianta finală. Rezultatul e foarte plăcut vizual, iar textura se potrivește de minune cu acele flori roșii, dar și întreg ansamblul.

Felicitări, Nicolai, pentru fotografie și tehnica de realizare a acesteia! 🙂

Red de Nicolai Cîrciumaru

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

  1. Popescu Andrei 9 April 2014

    Nu inteleg de ce este atat de buna aceasta fotografie. A folosit o tona de obiecte rosii in mod inutil si fundalul nu se potriveste deloc cu ansamblul. Zona din centrul optic este nu doar goala, datorita fundalului foarte deschis fix acolo atrage privirea intr-un gol inutil. Care este obiectul primar? Daca tot faci compozitie cu natura statica ar trebui sa stii macar niste reguli de compozitie minime.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei