LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 7 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Florin Sârb (dând click pe numele lui îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată, simplu, Mărăcinar negruFlorin a mai avut fotografia săptămânii în urmă cu trei ediții – Strigăt de durereașa intitulându-se fotografia de atunci. Observăm că fotografia de natură și, implicit, a păsărilor este punctul forte al lui Florin.

Cadrul din această săptămână este unul reușit din punct de vedere tehnic și compozițional. Cei doi ciulini formează o diagonală care servește la echilibrarea imaginii, iar mărăcinarul se încadrează perfect în peisaj. E o fotografie clară, corectă și reușită. Nu spune la fel de multă poveste precum cealaltă fotografie însă. Dar chiar și așa este un cadru bun! Felicitări, Florin! 🙂

Mărăcinar negru de Florin Sârb

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei