LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 7 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Alina Maria (dând click pe numele ei îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată,Gânduri..Este un cadru de stradă extrem de reușit! Toate elementele au contribuit la obținerea unei scene interesante oferite de strada atât de expresivă.

E o întâlnire de conjucturi care se potrivesc perfect. Îmbrăcămintea roșie a domnișoarei oferă acel punct de atenție în fotografie, sporește contrastul calitativ și cantiativ și, condusă de către acele coloane, privirea ajunge exact acolo unde trebuie. Rezultatul e fotografia de mai jos. Felicitări, Alina! 🙂

Gânduri de Alina Maria

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei