Adăugat pe 8 iulie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Cezar Dobre (dând click pe numele lui îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată, „De-o fi să ne-ntâlnim, să ne vedem aici..Dacă n-am avea EXIF-ul la îndemână și certitudinea că este o fotografie, am spune lejer că e un tablou. Nouă așa ni se pare. Nu știm cât s-a intervenit prin postprocesare, dar fotografia seamănă cu un tablou extrem de reușit.

A fost realizată pe drumul de vară de la Sinaia între cota 1400 și cota 2000. Pe un traseu accesibil, ușor de realizat și la îndemâna oricui, un traseu devenit deja, am putea spune, banal. Ei bine, iată cadrul care nu e deloc așa. Iată fotografia care spune o poveste. Felicitări, Cezar! :-)

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto - Cezar GabrielÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.