LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 7 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de c_MARIUCA (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată, „O_oo”, denumire cam ciudată, de altfel. Suntem convinși însă că acest titlu vine de la micile cerculețe pe care le formează stropii de rouă aflați pe pânza de păianjen.

Având o compoziție interesantă, fotografia atrage prin faptul că multe elemente se repetă într-o ordine desăvârșită, arătând totodată puterea pe care o are natura atunci când e vorba de crearea magiei. E un cadru close-up reușit, cu siguranță! Felicitări pentru fotografie! 🙂

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei