Adăugat pe 29 iulie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Alexandra Fira (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată, simplu, „Blue”. E una dintre cele mai bune fotografii pe care le-am văzut în ultimul timp pe platformă. Asta-i sigur. E o fotografie care îți dă o stare greu de exprimat în cuvinte.

Dacă ar fi să o analizăm la o primă vedere, fotografia redă enorm de multă finețe. Redă acea finețe pe care o are ființa feminină. Fotografia arată cum prin simpla reliefare a chipului uman poți exprima atât de multe. Nu e nevoie de nimic altceva. Nimic. Ochii și trăsăturile chipului au o putere imensă. Felicitări, Alexndra, pentru fotografie!

Blue by Alexandra FiraÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.