LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 7 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Alexandra Fira (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată, simplu, „Blue”. E una dintre cele mai bune fotografii pe care le-am văzut în ultimul timp pe platformă. Asta-i sigur. E o fotografie care îți dă o stare greu de exprimat în cuvinte.

Dacă ar fi să o analizăm la o primă vedere, fotografia redă enorm de multă finețe. Redă acea finețe pe care o are ființa feminină. Fotografia arată cum prin simpla reliefare a chipului uman poți exprima atât de multe. Nu e nevoie de nimic altceva. Nimic. Ochii și trăsăturile chipului au o putere imensă. Felicitări, Alexndra, pentru fotografie!

Blue by Alexandra Fira

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei