Adăugat pe 28 august 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Tarquinis Vadeanu (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Arta conversației. Fotografia spune o poveste a celui mai important element al vieții noastre, comunicarea. E exemplul perfect a situației în care ne aflăm acum.

Suntem unii lângă alții, dar nu acordăm suficientă importanță comunicării, păstrăm o oarecare distanță, un lucru oarecum împotriva a ceea ce înseamnă identitatea omenirii. E o fotografie cu poveste, cu siguranță. Nouă ne-ar fi plăcut să nu fie în acest raport (pare un 21:9). Am fi fost curioși să o vedem într-un raport standard, 3:2. Oricum, felicitări, Tarquinis, pentru fotografie! :)

Arta conversației de Tarquinis VadeanuÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.