LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 7 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Tarquinis Vadeanu (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Arta conversației. Fotografia spune o poveste a celui mai important element al vieții noastre, comunicarea. E exemplul perfect a situației în care ne aflăm acum.

Suntem unii lângă alții, dar nu acordăm suficientă importanță comunicării, păstrăm o oarecare distanță, un lucru oarecum împotriva a ceea ce înseamnă identitatea omenirii. E o fotografie cu poveste, cu siguranță. Nouă ne-ar fi plăcut să nu fie în acest raport (pare un 21:9). Am fi fost curioși să o vedem într-un raport standard, 3:2. Oricum, felicitări, Tarquinis, pentru fotografie! 🙂

Arta conversației de Tarquinis Vadeanu

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei