LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 7 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Ramona M (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată BeatitudineFotografia surprinde un peisaj extrem de frumos (avem atât de multe zone spectaculoase și cu potențial fotografic la noi în țară! :-)) într-un mod aparte.

Razele de soare par să mângâie întreaga zonă, iar căsuța din prim-plan oferă un cadru familiar. Este o fotografie clasică de peisaj care îți captează privirea din primele clipe prin frumusețea și naturalețea ei. Recunoașteți zona în care a fost realizată fotografia?

Beatitudine pe Comunitate Foto

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei