LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 7 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Carmen Mihalcea (dând click pe numele ei veți vedea întreg portofoliul ei) și surprinde o scenă încadrată desprinsă din natura moartă, denumid totuși fotografia Delicate”. E o fotografie aparte, care prin intermediul unor texturi adăugate ulterior atrage și mai mult atenția.

Pare așa un cadru desprins dintr-o scenă din secolul trecut, un cadru care îți transmite clar că acele flori au fost lăsate acolo, că timpul a trecut și și-a pus amprenta asupra lor, că totul se schimbă, iar întoarcerea în timp este imposibilă. 🙂

„Delicate” de Carmen Mihalcea

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei