LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 7 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Ștefan Bela (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată, simplu, Dimineață de toamnăFotografia surprinde un peisaj frumos de toamnă realizat pe malul unui lac. Nu avem mai multe informații despre locul exact, deși parcă seamănă oarecum cu ce Sfânta Ana.

E un cadru plin de liniște și calm, un cadru care descrie extrem de bine toamna și care e foarte plăcut privirii. A fost realizat cu 1/250, f/8 și ISO 200. Ar fi fost interesant să vedem cum era totul cu o expunere mai lungă, poate de câteva secundă. Ceața ar fi format așa un val care acapara totul.

Oricum, este o fotografie reușită! 🙂 Felicitări, Ștefan!

Dimineață de toamnă de Ștefan Bela

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei